Офис сграда, София

“Строително-предприемачески холдинг” изпълнява 100% от възложените работи по проект за офис сграда в София, разположена на ъгъла на бул. „Тодор Александров“ от юг и ул. „Перник“ от запад.

Сградата е проектирана в модерен стил с частично структурни окачени стъклени фасади със слънцезащитни елементи и вентелируеми окачени фасади с варовикови каменни плочи на сух окачен монтаж. Тя е на 8 етажа и на всеки етаж ще има разположени по два офиса, като е предвидено те да бъдат с двоен под. Офис сградата разполага с подземен гараж за 22 коли на две нива. Главното фоайе е с повишена височина 6.10 м., което създава усещане за простор и светлина. На партерен етаж е разположено кафене. В кафенето, фоайето, стълбището, обслужващите, техническите помещения и санитарните възли са предвидени подови настилки от каменни плочи.

В изпълнението на строителството ще бъдат внедрени материали от най-висок клас. Отоплението и охлаждането на помещенията е решено с оглед на различното ослънчаване, топлинните загуби и товари на помещенията.