Хотел Зорница сендс

Петзвездният хотелски комплекс Zornitza Sands SPA е разположен на първа линия, на самия морски бряг в близост до к.к. „Елените“. Хотела разполага с 212 стаи и 32 апартамента, с обща база от 500 легла, като всички стаи са с изглед към морето.

Хотелският комплекс разполага с лоби бар, основен ресторант, а-ла-карт ресторант, фитнес и SPA център, нощен бар, магазини, два басейна и бар към тях. Местоположението му съчетава перфектна хармония между море и планина.

„Строително-предприемачески холдинг“ ЕООД извършва в рамките на 4 месеца ремонтно-възстановителни работи за реконструкция, модернизация, вътрешно обзавеждане и цялостно саниране на сградата на хотела. Проектирани и изпълнени са вертикалната планировка и озеленяването на околното пространство на обща площ над 18 хка. и прилежащите паркови площи на хотела.

“Строително-предприемачески холдинг” е изградил локална пречиствателна станция за отпадъчни води и собствен водоизточник с екологично чиста вода за 1200 жители. Пречиствателната станция е предназначена да пречиства отпадъчните битово-фекални води от хотелския комплекс. За постигане на необходимите показатели на пречистената вода е избрана технологична схема включваща механично пречистване и биохимично пречистване чрез процес с активни утайки в условията на “продължителна аерация със стабилизация на утайките”.